Zoeken naar rabobank en of rekening

 
rabobank en of rekening
opzeggen e/o rekening Kassa.
0 Antwoorden / 0 Vragen. Elke Rabobank heeft zijn eigen beleid, maar een en/of rekening kun je naar mijn mening juridisch gezien alleen maar opheffen met instemming van beide rekeninghouders. Mocht je schade hebben, dan zou ik een klacht indienen bij de geschillencommissie KIFID en de betreffende bank aansprakelijk stellen. Klachten Instituut Financiële Dienstverlening. Voordat er een klacht bij het Kifid kan worden ingediend, moet men eerst een officiële klacht neerleggen bij de desbetreffende bedrijf. Als die klacht niet naar behoren wordt afgehandeld of helemaal niet wordt behandeld binnen een redelijke termijn van bijvoorbeeld 30 kalenderdagen, dan kun je een klacht indienen bij het Kifid.
Rabobank kan zomaar eenzijdig gezamelijke rekening opheffen! Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
RE: Rabobank kan zomaar eenzijdig gezamelijke rekening opheffen! door linda82 27 apr 2006 2120.: Als u een en/of rekeningen had met uw ex-partner konden jullie inderdaad allebei gezamenlijk en of zelfstandig of over het tegoed van de rekening beschikken. Ook kunnen beide rekeninghouders de rekening zelfstandig of gezamenlijk opheffen.
Gezamenlijke spaarrekening raquo Uitleg Geld.nl.
Als de rekening op naam staat van twee of meer personen gezamenlijk staat, komen zij allemaal in aanmerking voor dekking onder het depositogarantiestelsel. Bij een rekening die op naam van twee personen staat, geldt dus een dekking van 200.000 euro. Let op: het depositogarantiestelsel geldt per bankvergunninghouder en niet per rekening.
Gezamenlijke rekeningen vergelijk en maak een keuze!
Veel Nederlanders die samenwonen of getrouwd zijn hebben een gezamenlijke rekening. Hiermee betalen zij de boodschappen, de woonlasten, internet, de tv en de krant. Het is handiger om dit soort vaste lasten van één rekening te betalen. Voor uw inkomen en meer persoonlijke uitgaven houdt u eventueel ieder een eigen rekening aan.
WGR / Rabo gezamelijke rekening forum.fok.nl.
Kopie van identiteitskaarten opsturen en na een paar dagen was het geregeld. En wij hadden ook al allebei een rekening bij Rabobank. vrijdag 13 juli 2007 @ 1102: 51: 3. Je kunt altijd een extra rekening openen., Deze kan zover ik weet maar op 1 naam, maar dit zou je bij de bank moeten informeren., wel kan het zijn dat een extra rekening tegen betaling is naast een betaal en spaarrekening, of je moet hier maandelijks een minimum bedrag op storten maar wat dit minimum is weet ik niet, dat wouden ze mij niet zeggen, maar 50 euro is te weinig.
Rekeninghouder toevoegen of verwijderen Rabobank.
Spring naar content gedeelte. Rekeninghouder toevoegen of verwijderen. Neem contact op met uw Rabobank om een rekeninghouder aan uw eigen rekening toe te voegen. Deze rekening wordt dan een gezamenlijke rekening. beide rekeninghouders kunnen de gezamenlijke rekening afzonderlijk van elkaar gebruiken. beide rekeninghouders kunnen de geschiedenis van bij en afschrijvingen op de rekening zien, ook uit de periode voordat het een gezamenlijke rekening was.

Contacteer ons